WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS (bron: Facebook Reviews)?

KLANTEN OVER TRAKTATIESHOP.COM

Hieronder staan de laatste 16 reviews die onze klanten op Facebook hebben achtergelaten.
Wij vinden het erg leuk om van je te horen als je bij ons hebt besteld!
Je kunt je review achterlaten via deze LINK.

Alvast bedankt voor de moeite!

    5 star review  heel tevreden van jullie!zal in de toekomst zeker nog bij jullie bestellen!bedankt! groetjes antonella

    thumb Antonella Cianciarulo
    8/31/2018

    5 star review  Maandag eind van de middag een appje gestuurd met de vraag of een bepaald kaartje los te leveren was. Snelle en vriendelijke reactie via de app. Dezelfde avond nog een betaallinkje en woensdag de kaartjes al in huis. Super service!

    thumb Sietske Joost van Hooff
    4/11/2018

    5 star review  Wat een leuke traktatie allemaal zeg echt geweldig

    thumb Tonia De Visser
    3/11/2018

    5 star review  Wat een ontzettend fijn bedrijf zeg! Prachtige traktaties ontvangen, perfect verpakt en zeer snel (binnen paar dgn) geleverd! Hier gaan zoonlief en zijn klasgenootjes superblij mee zijn....TNT....boem.....

    thumb Marije Bloemendaal
    3/01/2018

    5 star review  super service mijn dochter was mega blik met haar eenhoorn traktatie�en al de kinderen vonden hem erg leuk�

    thumb Joyce En Dylailah
    2/28/2018

    5 star review  Wat een super service! Last minute besteld en op tijd geleverd. Het was zelfs nog mogelijk om een geheel ander ontwerp te kiezen. Top!

    thumb Yvonne van den Helder
    2/27/2018

    5 star review  Gaag

    thumb Diony Dingemans
    2/22/2018

    5 star review  Een woord super!!!!de kinderen zijn er hek op !!!

    thumb Caroline Roge
    2/13/2018

    5 star review  Dank je wel voor jullie hulp met het samenstellen van de eenhoorn zonder ricecrispies:-) en de supersnelle levering

    thumb Sofie Bache
    2/12/2018

    5 star review  Echt zohooooo goed verzorgd en zag er echt geweldig uit, iets anders kan ik niet zeggen, echt TOP, een aanrader, wat ons betreft volgend jaar weer!

    thumb Evelyn van der Werff
    2/06/2018

    5 star review  Net de traktaties binnen gekregen in één woord geweldig. Echt een aanrader 😉

    thumb Berna Baysal
    2/03/2018

    5 star review  Super leuke traktaties! Snelle service en goed persoonlijk contact via de app. Echt een aanrader ��!

    thumb Inge Van Roosmalen-van Lier
    1/25/2018

    5 star review  Mijn bestelling heb ik afgelopen dinsdag avond geplaatst voor uiterlijk donderdag te bezorgen. Ik heb meteen een whatsapp bericht achteraan gestuurd. Ik ben zeer goed geholpen. Top service. Nogmaals bedankt �

    thumb Shaquema Koeiman
    1/19/2018

    5 star review  Zojuist voor onze dochter haar afscheid op de crèche bekers met de namen besteld. Hele fijne communicatie en snelle levering. En wat zijn de bekers mooi!!! Wij zullen zeker vaker wat bestellen!!! Ga zo door!!!!

    thumb Miranda van Dijk
    1/17/2018

    5 star review  Super Service! Super Traktaties! wanneer de post is vertraagd.. zorgt Inge ervoor dat het feestje compleet is, zelfs wanneer ze daar op zondag ochtend extra vroeg voor op moet en een rit van zo'n 200 km mag maken! Toppertje!! Ons feestje was Geslaagd ?

    thumb Angela Hobbelen
    1/15/2018

    5 star review  toppie

    thumb Truus Lemstra
    1/13/2018

    5 star review  Echt super leuke traktaties. Goeie en snelle service. Me dochter was super blij met haar traktaties en de kinderen op school vonden het ook erg leuk. Zometeen de geboorte traktaties ook maar bestellen.

    thumb Corinda Schep
    1/12/2018

    5 star review  Super leuke ��kunnen bestellen voor onze bruiloft 18 mei 2018. Ze hebben leuke originele snoep cadeautjes.

    thumb Eugenie van Marwijk
    1/11/2018

    5 star review  Super blij met hoe ik door jullie geholpen ben. Door vertraging bij post nl zou mijn dochter d'r traktatie niet op tijd binnen zijn. Dit werd door jullie meteen opgepakt en druk op uitgeoefend zelfs werd er aangeboden elkaar tegemoet te rijden zodat ik toch nog alles op tijd zou hebben. Gelukkig is dit achteraf niet nodig geweest en kwam post nl alsnog op tijd. Met als gevolg een heel blij meisje vandaag.. Nogmaals bedankt voor de service..

    thumb Linda Brandao Steenbakkers
    12/22/2017

    5 star review  Snelle levering en heel leuk gedaan!!

    thumb Wendy Kleine
    12/21/2017

    5 star review  Heb de xxl paper bag maandag verstuurd en woensdag had ik hem in huis �� ben verliefd een mooie grote en sterk om speelgoed in op te ruimen.

    thumb Monique Eikelenberg-Wijkstra
    12/06/2017

    5 star review  Super persoonlijke service met net dat beetje extra? mijn raam is december proof ❤️ Dankjulliewel!!

    thumb Suzanne Verduin
    12/02/2017

    5 star review  Super service! Snelle levering ook! Helemaal top!

    thumb Wendy Romville
    11/09/2017

    5 star review  Super leuke traktaties ! 🙂 Super vriendelijk en snelle verzending 🙂

    thumb Audrey Van Wessum
    11/08/2017

    5 star review  Helemaal blij met onze traktatie!! Bedankt!

    thumb Jolanda Visser
    10/26/2017

    5 star review  Goede persoonlijke service ! De traktaties waren geslaagd ??

    thumb Ghaytrie Ramautar
    10/21/2017

    5 star review  Super

    thumb Ramona Michel Kyara Jayden
    10/12/2017

    5 star review  Eèn woord, Super! Klantvriendelijk, hier voel je jezelf nog Koning als Klant! Ik bestelde vorige week, nadien bedacht ik mezelf dat ik 1 traktatie te weinig had, de dag nadien gemaild en was direct in orde! Moest zelf niet extra betalen, vind ik zo lief! Dankjewel! Heb ook direct een nieuwe bestelling geplaatst! Foto's volgen... Liefs Priscilla Van Boven - Wechelderzande

    thumb Van Boven Priscilla
    10/08/2017

    5 star review  ik had vorige week donderdagavond besteld het zou dinsdag binnen komen zou op tijd zijn beetje laat besteld ( mn eigen schuld ) ondanks alles had ik ze zaterdag al ontvangen super snel en mn dochter was super blij met haar belle traktatie en wel 2 verschillende plaatjes super gewoon

    thumb Mariëlle Potters
    9/28/2017

    5 star review  Super service! Binnen een week was de bestelling keurig geleverd! En een nabestelling was er binnen één dag (zelfs zonder kosten)! Ook via de app leuk contact! Een echte aanrader!!! Ga zo door!

    thumb Judith Herrijgers-de Ruijter
    9/24/2017

    5 star review  Voor de tweede keer hier besteld & enorm tevreden ! Had het ruim op tijd binnen, goede communicatie en een top service ! Ik raad dit bedrijf absoluut aan �

    thumb Marijke Milan Jaimy Evy
    9/08/2017

    5 star review  Blij met mijn bestelling. Snel geleverd en goede communicatie. Precies wat ik ervan had verwacht! Tot een volgende keer!

    thumb Melisse Gasper-Boon
    9/02/2017