WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS (bron: Facebook Reviews)?

KLANTEN OVER TRAKTATIESHOP.COM

Hieronder staan de laatste reviews die onze klanten op Facebook hebben achtergelaten.
Wij vinden het erg leuk om van je te horen als je bij ons hebt besteld!
Je kunt je review achterlaten via deze LINK.

Alvast bedankt voor de moeite!

    positive review  Super snel in huis en leuke traktaties! Ik ben er blij mee en kan het iedereen aanraden 🙂

    Sandra van Raak-Koolen Avatar Sandra van Raak-Koolen
    9 June 2020

    positive review  vorig jaar voor de 1e keer de traktatie voor mijn dochter besteld. Heel veel keus en super netjes ingepakt. Dit jaar was de keuze dan ook makkelijk en weer bij traktatieshop besteld. buiten onze schuld om ging er van alles mis. Maar wat heeft traktatieshop.com dit super goed opgelost! Een dikke 10! En tot volgend jaar!

    Erika Theeuwes Avatar Erika Theeuwes
    8 June 2020

    positive review  Super leuke traktatie blij kind. Helaas was de bezorger er niet zo goed mee omgegaan. We hebben heel erg lief nieuwe lolly’s 🍭 toegestuurd gekregen top service 👍🏻

    Chantal Vajèn Nowi Nieuwenhuizen Avatar Chantal Vajèn Nowi Nieuwenhuizen
    14 May 2020

    positive review  Super traktatie en een super service! Een dikke 10!!😄

    Marina Joosse-de Vos Avatar Marina Joosse-de Vos
    12 May 2020

    positive review  Van mij krijgt traktatieshop.com een 10 met een griffel! Ik bestelde redelijk last-minute een aantal traktaties ter ere van een afscheid. Na contact via whatsapp kon traktatieshop.com direct uit voorraad leveren en werd het pakket op dezelfde dag als dat ik besteld had, verzonden! Het pakket en de spulletjes waren netjes verzorgd ingepakt en er zat zelfs een snoepje bij, wat erg in de smaak viel. Mooie, betaalbare en originele cadeautjes voor iedere gelegenheid. Ik beveel jullie zeker aan en kom absoluut nog eens terug! 😁

    Debby van Duppen Avatar Debby van Duppen
    15 March 2020

    positive review  Opnieuw de traktaties besteld hier. Blijft een feest! Leuke traktaties en fantastische service! Perfect op tijd verzonden en alles goed verpakt!

    Angela Koning Avatar Angela Koning
    7 March 2020

    positive review  wat een top service! , had alle traktaties al besteld en de volgende dag kwam er nog 1 kindje bij in de klas waardoor ik 1 traktatie te weinig had , even een bericht gestuurd en kreeg geheel kosteloos deze er nog bij ! Super fijn en vriendelijk geholpen

    Pearl Voigt Avatar Pearl Voigt
    27 February 2020

    positive review  In alle drukte veel te laat bedenken waar je een leuke traktatie vandaan kan halen. Dan kom je tractatieshop tegen en zie je leuke dingen, maar dochterlief wil eigenlijk sleutelhangers met naam. Want de jongens houden niet van Unicorns. Iets wat je eigenlijk op tijd behoort te bestellen. Stoute schoenen aangedaan en een berichtje gestuurd. Het paste nog in de agenda 😊.. Dochter blij! Mama blij! Dus 5⭐️ van ons voor jullie. Hartstikke bedankt voor de snelle service en leuke hangers!!

    Patricia de Leeuw Avatar Patricia de Leeuw
    22 January 2020

    positive review  echt top service, was zelf wat laat met bestellen & vroeg of ze iets voor me konden betekenen.. werd gelijk achteraan gegaan en volgende dag in huis echt toppie! & heel klantvriendelijk!

    Jamie Love Avatar Jamie Love
    10 January 2020

    positive review  Op het laatste moment bedenken dat je een traktatie wil hebben, een appje sturen naar traktatieshop of het mogelijk is om de traktaties de volgende dag in huis te hebben. Had ze de volgende dag in huis en met een beetje zelf in elkaar zetten waren de traktaties op tijd af en de kinderen zeer tevreden met de traktaties! ik zou traktatieshop zeker aanbevelen!

    Laura Hendriks-Kwint Avatar Laura Hendriks-Kwint
    5 January 2020

    positive review  Echt super levering. Top traktatie! echt een aanrader.

    Careline Spijker-Otto Avatar Careline Spijker-Otto
    24 December 2019

    positive review  Bestelling gedaan voor een traktatie! Alles netjes verpakt en na een aantal dagen binnen! Zou zeker nog eens bestellen!

    Patricia Bogers de Heer Avatar Patricia Bogers de Heer
    12 December 2019

    positive review  Hele snelle reactie op een vraag via WhatsApp! Vervolgens super snelle levering (volgende dag was het binnen)!! Heel tevreden!

    Jolien Dekker Avatar Jolien Dekker
    3 December 2019

    positive review  Hele fijne en snelle service. Goed meegedacht ivm Amerigo en Ozosnel

    Miranda van Wissen Avatar Miranda van Wissen
    3 December 2019

    positive review  Bestelling tip top in orde! 👌🏼 Geleverd op de verwachte datum! ✅

    Tanja Van Opstal Avatar Tanja Van Opstal
    30 November 2019

    positive review  Vaak lekkere snoep besteld. voor een traktatie Allemaal apart verpakt. En je krijgt er een klein kadootje bij.

    Priscilla Dijk Avatar Priscilla Dijk
    3 November 2019

    positive review  Super leuke traktaties en decoratie xxx

    Danielle Bierbooms Luisterburg Avatar Danielle Bierbooms Luisterburg
    24 October 2019

    positive review  wat een super snelle levering! ik kom zeker terug, heb nog zoveel leuke spulletjes op de site gezien. ook handig dat je spullen per stuk kan kopen, die gebruik ik voor de beloningsdoos voor mijn autistisch dochtertje als ze iets zelfstandig heeft uitgevoerd. ik ben fan❤

    Sevilia Kathleen Klerks Avatar Sevilia Kathleen Klerks
    15 October 2019

    positive review  Mijn dochter heeft 7 oktober een geweldige traktatie uitgedeeld met dank aan jullie het was er super super super blij mee en alle kinderen ook uit haar klas

    Nicky Domonique Veronique Cedrique Lucasse Avatar Nicky Domonique Veronique Cedrique Lucasse
    10 October 2019

    positive review  super service! leuke traktaties en een kleinigheidje voor de jarige waar hij erg blij mee was☺️

    Carolien van Schilt Avatar Carolien van Schilt
    1 October 2019

    positive review  Leuke traktaties, snelle levering en hele goede service! Zelfs toen de fout bij mezelf lag!

    Marieke Bruggeman Avatar Marieke Bruggeman
    25 September 2019

    positive review  super leuke traktaties !!!

    Caroline Vermeent Avatar Caroline Vermeent
    6 September 2019

    positive review  Supper mooi die eenhoorns snelle verzending goed verpakt

    Sabrina Doldersum Avatar Sabrina Doldersum
    30 August 2019

    positive review  Zeer goede service! Alles netjes op tijd geleverd! Zeker een aanrader!

    Tessa Platteau Avatar Tessa Platteau
    19 August 2019

    positive review  mijn gewonnen traktatie besteld 😉 bestelling was ruim op tijd binnen en morgen mag hij trakteren. alles netjes verpakt. nogmaals bedankt traktatieshop.

    Cindy Van de Sanden Avatar Cindy Van de Sanden
    1 July 2019

    positive review  Een super fijne shop! Had een whatsappje gemaakt met alles wat ik nodig had en alles lag keurig klaar de dag dat ik het graag op wilde halen! De materialen waren super en heeel leuk om mee te knutselen en te werken! De traktatie was zeer geslaagd!😍😍

    Zoe Alaers Avatar Zoe Alaers
    30 June 2019

    positive review  super goede service denken goed mee ! erg leuk gedaan ! voor de prijzen die ik hier betaal ga ik niet zelf meer zitten freumelen 😂

    Jacqueline Melvin Shelby Van Munster Avatar Jacqueline Melvin Shelby Van Munster
    29 June 2019

    positive review  Super contact als je wat wilt vragen, Hele snelle levering, alles netjes verpakt en nog een leuk kaartje met extratje erbij! echt dik tevreden!! ❤❤

    Karin Janssen Avatar Karin Janssen
    6 June 2019

    positive review  Direct de verassingspakketten besteld toen die online kwamen, voor mijn zoon van 4 en dochter van 3, voor onze vliegreis volgende week. Zelf al stiekem even gekeken en het zijn echt super leuke pakketjes! Daar gaan mijn kinderen heel blij mee zijn als ze die in het vliegtuig krijgen! Bedankt!

    Amy Van Stigt Thans Avatar Amy Van Stigt Thans
    17 May 2019

    positive review  Via jullie het 'bouwpakket' voor de unicornbekers besteld. Goede, snelle service en een duidelijke handleiding erbij! De unicornbekers vielen erg in de smaak. 😁

    Joyce Lamers Avatar Joyce Lamers
    14 May 2019

    positive review  de gewonnen traktaties voor de hele klas ontvangen, zeer goede service en snelle verzending, bedankt

    Mariska van den Biggelaar-Buiting Avatar Mariska van den Biggelaar-Buiting
    6 May 2019

    positive review  ik wou traktaties bestellen voor mijn kinderen die naar een andere school gaan en kwam hiet uit super leuke traktaties voor weinig. super service en zou de volgende keer weer wat bestellen!😊

    Briëlle Busscher Avatar Briëlle Busscher
    6 May 2019