WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS (bron: Facebook Reviews)?

KLANTEN OVER TRAKTATIESHOP.COM

Hieronder staan de laatste 16 reviews die onze klanten op Facebook hebben achtergelaten.
Wij vinden het erg leuk om van je te horen als je bij ons hebt besteld!
Je kunt je review achterlaten via deze LINK.

Alvast bedankt voor de moeite!

    zondag besteld en het was binnen 2 dagen binnen. helemaal geweldig!! bedankt

    thumb Sophie Moraitis
    2/26/2019

    nette en snelle levering ....ik had om blauwe slijm gevraagd , deze was er helaas niet maar er zat netjes een kaartje bij met een lollie voor ons zoontje en dat maakte alles goed 😉

    thumb Jessica Pit
    2/26/2019

    Hele leuke uitdeelkadootjes. Ik heb nu voor de tweede keer de fruit slijmpotjes besteld. Goed op tijd geleverd en super service. Echt een aanrader!

    thumb Esther Leffering
    2/25/2019

    super webshop. snelle levering. top geregeld.

    thumb Saskia Heuvelink
    2/25/2019

    Wat een fijne webshop! Vlotte communicatie, mooie producten en netjes op tijd geleverd met Track&Trace. Ik wilde een standaardtekst iets aangepast hebben en dat was geen enkel probleem. Aangezien het nog even een verrassing moet blijven, kan ik er meer niet over zeggen.

    thumb Martine Bos
    2/21/2019

    Super snelle service aangezien ik aan de late kant was! Maar had alles op tijd binnen super bedankt!

    thumb Kelly Pols
    10/15/2018

    5 star review  Wij hebben een super traktatie gehad voor de twins ♡ De andere kindjes vonden het fantastisch en de twinnies ook � Dankjewel!!

    thumb Wanda Advocaat-Sader
    10/13/2018

    5 star review  Ik bestelde 2 weken geleden de traktatie voor de verjaardag van mijn zoontje. En enkele dagen later was de traktatie er al! Super snel en super mooi gedaan!

    thumb Carmen Keersmaekers
    10/09/2018

    heel erg tevreden met de supersnelle levering en wat een vriendelijke mevrouw. ik raad het iedereen aan. top service.

    thumb Ebru Yavuz
    9/20/2018

    Super tevreden voor de mooie cadeautjes en de super snelle levering. Dikke Merci

    thumb Sonja Casto
    9/08/2018

    5 star review  heel tevreden van jullie!zal in de toekomst zeker nog bij jullie bestellen!bedankt! groetjes antonella

    thumb Antonella Cianciarulo
    8/31/2018

    Super tevreden klant!!!! Had slijm besteld voor de klas van me dochter en volgende dag meteen binnen met nog een kleine verassing voor me meisje met een lief kaartje dank je wel daarvoor 😘 ❤️ alles was ook netjes verpakt super top me meisje blij klas blij mama ook blij hihi ga zo door 👍 en niet te vergeten super vriendelijk geholpen

    thumb Rowena Smulders
    8/30/2018

    5 star review  Superservice: snel, netjes en vriendelijk! Met deze traktaties kan mn zoon echt de blits maken, dank!

    thumb Ingrid Vermeulen
    8/28/2018

    5 star review  Top service! Last minute besteld en na 1 appje werd het de volgende dag al verzonden!!

    thumb Esther Groothuis
    8/23/2018

    5 star review  Onwijs bedankt voor de snelle levering! Het zou er zaterdag zijn maar ik mocht de traktatie vandaag (donderdag) al ontvangen! Heel erg bedankt en wat zijn ze leuk�

    thumb Charissa Jansen-Heijmans
    7/12/2018

    5 star review  Een hele snelle service voor een last minute idee voor de Juf! Bedankt!!

    thumb Renata Blommaert
    6/28/2018

    5 star review  Super service, snelle verzending en super leuke traktaties! Bedankt!

    thumb Heleen Ruiter
    5/21/2018

    5 star review  Fantastisch gewoon en heel lekker

    thumb Patricia Vanopstal
    5/21/2018

    5 star review  Vandaag besteld en gelijk een aanpassing gedaan op de datum en kan er vanmiddag al om. Super service!

    thumb Deborah Jonkers-kolenberg
    5/09/2018

    5 star review  Geweldig!!!!!

    thumb Nicole van Tilburg
    5/03/2018

    5 star review  Maandag eind van de middag een appje gestuurd met de vraag of een bepaald kaartje los te leveren was. Snelle en vriendelijke reactie via de app. Dezelfde avond nog een betaallinkje en woensdag de kaartjes al in huis. Super service!

    thumb Sietske Joost van Hooff
    4/11/2018

    5 star review  Super leuke traktaties en geweldige service! Fijn en snel contact!

    thumb Patricia En Patrick Vermeulen
    4/04/2018

    5 star review  Dank je wel voor de super leuke traktaties van mijn dochter. Top service!

    thumb Tes Slingerland
    4/04/2018

    5 star review  Wat een leuke traktatie allemaal zeg echt geweldig

    thumb Tonia De Visser
    3/11/2018

    5 star review  Wat een ontzettend fijn bedrijf zeg! Prachtige traktaties ontvangen, perfect verpakt en zeer snel (binnen paar dgn) geleverd! Hier gaan zoonlief en zijn klasgenootjes superblij mee zijn....TNT....boem.....

    thumb Marije Bloemendaal
    3/01/2018

    5 star review  super service mijn dochter was mega blik met haar eenhoorn traktatie�en al de kinderen vonden hem erg leuk�

    thumb Joyce En Dylailah
    2/28/2018

    5 star review  Wat een super service! Last minute besteld en op tijd geleverd. Het was zelfs nog mogelijk om een geheel ander ontwerp te kiezen. Top!

    thumb Yvonne van den Helder
    2/27/2018

    5 star review  Gaag

    thumb Diony Dingemans
    2/22/2018

    5 star review  Een woord super!!!!de kinderen zijn er hek op !!!

    thumb Caroline Roge
    2/13/2018

    5 star review  Dank je wel voor jullie hulp met het samenstellen van de eenhoorn zonder ricecrispies:-) en de supersnelle levering

    thumb Sofie Bache
    2/12/2018

    5 star review  Echt zohooooo goed verzorgd en zag er echt geweldig uit, iets anders kan ik niet zeggen, echt TOP, een aanrader, wat ons betreft volgend jaar weer!

    thumb Evelyn van der Werff
    2/06/2018

    5 star review  Net de traktaties binnen gekregen in één woord geweldig. Echt een aanrader 😉

    thumb Berna Baysal
    2/03/2018