WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS (bron: Facebook Reviews)?

KLANTEN OVER TRAKTATIESHOP.COM

Hieronder staan de laatste reviews die onze klanten op Facebook hebben achtergelaten.
Wij vinden het erg leuk om van je te horen als je bij ons hebt besteld!
Je kunt je review achterlaten via deze LINK.

Alvast bedankt voor de moeite!

    positive review  Snelle bezorging met een extraatje. ❤️ Mijn zoontje is bijna jarig en ik besloot bij kleine ondernemers te bestellen ipv zelf iets te knutselen voor zijn traktaties op de noodopvang! De traktaties zijn erg leuk en mooi gelukt! Bedankt!

    Pa Paya Avatar Pa Paya
    30 January 2021

    positive review  super snelle service, de bestelling was snel binnen.

    Debbie Vochteloo Avatar Debbie Vochteloo
    26 January 2021

    positive review  voor mijn meiden de thuiswerk bonuskaart willen bestellen... maar helaas, melk in de ingrediënten. Gelukkig heeft ze daar zelf iets anders voor in de plaats gedaan zodat ik ze toch kon bestellen! super fijn!

    Elja Diemel Avatar Elja Diemel
    22 January 2021

    positive review  Super service! Denkt heel fijn mee en retesnel verzonden! Hier ga ik voortaan al m’n traktaties en kadootjes bestellen! 🙂

    Chelle Vrhst Avatar Chelle Vrhst
    12 January 2021

    positive review  super snelle levering en echt hele leuke dingen

    Astrid Lam Avatar Astrid Lam
    6 January 2021

    positive review  Super bedankt voor de snelle levering en reactie Me dochter heb gisteren haar traktatie gedaan op school en het was wen groot succes En de jelly spin vond ze heerlijk en geweldig Bedankt top service

    Fem Ke Avatar Fem Ke
    16 December 2020

    positive review  Super service! Ik moest op het laatste moment nog een traktatie hebben 🙈...uitstekend geholpen het werd direct opgestuurd zodat ik het optijd zou hebben!

    Ronny Daisy Adjodhia Avatar Ronny Daisy Adjodhia
    12 December 2020

    positive review  Ze leveren keurig op tijd en reageren vlot op mails. En ziet er super uit

    Mariska Van Kooten-Posthumus Avatar Mariska Van Kooten-Posthumus
    10 December 2020

    positive review  top service en snelle levering!!! een bestelling gedaan voor onze zoon voor sinterklaas.dus kan nog geen foto maken 😉 toen kwam ik erachter dat ze nog iets hadden dat mijn zoontje graag wilde hebben (tiktok fan) 😁 dus een mailtje gestuurd gelijk en het kon er gelukkig nog bij gedaan worden.echt super service ben er zoo blij mee en net binnen gekregen op de dag van de eerste schoenzet avond 😉 zo benieuwd hoe hij morgen ochtend reageert. nogmaals super bedankt voor deze top service en ga vaker bestellen 👍

    Ramona Van Den Berg Avatar Ramona Van Den Berg
    14 November 2020

    positive review  Ik beveel traktatieshop zeker aan, goede en vriendelijke service, snelle levering. En bovenal, de traktatie zelf, zag er geweldig uit en ook nog gevuld met allerlei lekkere (geen standaard) snoepjes. Veel complimentjes mogen ontvangen, aanrader!

    Aarti Jagroep-Khoesial Avatar Aarti Jagroep-Khoesial
    29 October 2020

    positive review  Ik was ontzettend last-minute op zoek naar een leuke traktatie. Via Whatsapp heb ik traktieshop gevraagd of zij mij konden helpen. Binnen een uur antwoord en 2 dagen later is bestelling binnen. Netjes verpakt, leuke attentie erbij. Echt helemaal top! Ik zal traktatieshop zeker vaker gaan gebruiken!

    Maaike Meijer Avatar Maaike Meijer
    15 October 2020

    positive review  Super snelle levering en door mijn fout ook nog een super snelle nalevering! Echt een aanrader en ik bestel hier voor altijd😁 Bedankt voor alle hulp.

    Alice Noorhoff Avatar Alice Noorhoff
    13 October 2020

    positive review  Super leuk afscheidscadeau voor de peuterspeelzaal besteld. Al fluitend naar de basisschool. Dankjewel!

    Ilze Ootjers-Lankhaar Avatar Ilze Ootjers-Lankhaar
    6 October 2020

    positive review  Snelle levering, attent berichtje erbij en keurig verpakt.

    Eveline van den Broek Avatar Eveline van den Broek
    4 October 2020

    positive review  Snelle levering en superservice. Bij vragen snel antwoord en niets is teveel gevraagd. Zeer tevreden en kind superbljj met zijn traktatie.

    Martine Stelpstra-van Der Ham Avatar Martine Stelpstra-van Der Ham
    29 September 2020

    positive review  Snelle en vriendelijke service en superleuk gedaan 😊 we -vooral mijn dametje- zijn er heel blij mee. Nu moet ze nog wachten tot de dag, dinsdag...

    Andrea van Hal Avatar Andrea van Hal
    19 September 2020

    positive review  Hele mooie armbandjes met naam besteld en wat zag de traktatie van onze dochter er prachtig uit 🥳 Hele goede service 💪

    Annette Kremer Avatar Annette Kremer
    9 July 2020

    positive review  Ik maakte een fout in mijn bestelling, juli ipv juni voor de bezorging aangevinkt. Helemaal in paniek nam ik laat in de avond contact op met de webshop. Niet met de verwachting dat ik een snelle reactie zou krijgen maar ik had natuurlijk wel hoop. Ik was wanhopig. De traktatie had ik binnen een paar dagen nodig namelijk. Tot mijn grote blijheid heeft de webshop mij dezelfde avond laten weten dat ze het in orde gingen maken. Wouw wat een service!! Ik ben ze nog zo dankbaar. De producten zien er precies uit als op de website. Erg mooi en goed verpakt! Ik kan deze webshop zeker aanbevelen!

    Meryam Schraven Avatar Meryam Schraven
    5 July 2020

    positive review  Goede en snelle service! Hier ga ik zeker vaker bestellen!😊👌🏽

    Natasja Dylano Avatar Natasja Dylano
    1 July 2020

    positive review  Juiste levering met leuke extra attenties! Echt aan te raden

    Marit Tromp Avatar Marit Tromp
    12 June 2020

    positive review  Super snel in huis en leuke traktaties! Ik ben er blij mee en kan het iedereen aanraden 🙂

    Sandra van Raak-Koolen Avatar Sandra van Raak-Koolen
    9 June 2020

    positive review  vorig jaar voor de 1e keer de traktatie voor mijn dochter besteld. Heel veel keus en super netjes ingepakt. Dit jaar was de keuze dan ook makkelijk en weer bij traktatieshop besteld. buiten onze schuld om ging er van alles mis. Maar wat heeft traktatieshop.com dit super goed opgelost! Een dikke 10! En tot volgend jaar!

    Erika Theeuwes Avatar Erika Theeuwes
    8 June 2020

    positive review  Super leuke traktatie blij kind. Helaas was de bezorger er niet zo goed mee omgegaan. We hebben heel erg lief nieuwe lolly’s 🍭 toegestuurd gekregen top service 👍🏻

    Chantal Vajèn Nowi Nieuwenhuizen Avatar Chantal Vajèn Nowi Nieuwenhuizen
    14 May 2020

    positive review  Super traktatie en een super service! Een dikke 10!!😄

    Marina Joosse-de Vos Avatar Marina Joosse-de Vos
    12 May 2020

    positive review  Van mij krijgt traktatieshop.com een 10 met een griffel! Ik bestelde redelijk last-minute een aantal traktaties ter ere van een afscheid. Na contact via whatsapp kon traktatieshop.com direct uit voorraad leveren en werd het pakket op dezelfde dag als dat ik besteld had, verzonden! Het pakket en de spulletjes waren netjes verzorgd ingepakt en er zat zelfs een snoepje bij, wat erg in de smaak viel. Mooie, betaalbare en originele cadeautjes voor iedere gelegenheid. Ik beveel jullie zeker aan en kom absoluut nog eens terug! 😁

    Debby van Duppen Avatar Debby van Duppen
    15 March 2020

    positive review  Opnieuw de traktaties besteld hier. Blijft een feest! Leuke traktaties en fantastische service! Perfect op tijd verzonden en alles goed verpakt!

    Angela Koning Avatar Angela Koning
    7 March 2020

    positive review  wat een top service! , had alle traktaties al besteld en de volgende dag kwam er nog 1 kindje bij in de klas waardoor ik 1 traktatie te weinig had , even een bericht gestuurd en kreeg geheel kosteloos deze er nog bij ! Super fijn en vriendelijk geholpen

    Pearl Voigt Avatar Pearl Voigt
    27 February 2020

    positive review  In alle drukte veel te laat bedenken waar je een leuke traktatie vandaan kan halen. Dan kom je tractatieshop tegen en zie je leuke dingen, maar dochterlief wil eigenlijk sleutelhangers met naam. Want de jongens houden niet van Unicorns. Iets wat je eigenlijk op tijd behoort te bestellen. Stoute schoenen aangedaan en een berichtje gestuurd. Het paste nog in de agenda 😊.. Dochter blij! Mama blij! Dus 5⭐️ van ons voor jullie. Hartstikke bedankt voor de snelle service en leuke hangers!!

    Patricia de Leeuw Avatar Patricia de Leeuw
    22 January 2020

    positive review  echt top service, was zelf wat laat met bestellen & vroeg of ze iets voor me konden betekenen.. werd gelijk achteraan gegaan en volgende dag in huis echt toppie! & heel klantvriendelijk!

    Jamie Love Avatar Jamie Love
    10 January 2020

    positive review  Op het laatste moment bedenken dat je een traktatie wil hebben, een appje sturen naar traktatieshop of het mogelijk is om de traktaties de volgende dag in huis te hebben. Had ze de volgende dag in huis en met een beetje zelf in elkaar zetten waren de traktaties op tijd af en de kinderen zeer tevreden met de traktaties! ik zou traktatieshop zeker aanbevelen!

    Laura Hendriks-Kwint Avatar Laura Hendriks-Kwint
    5 January 2020

    positive review  Echt super levering. Top traktatie! echt een aanrader.

    Careline Spijker-Otto Avatar Careline Spijker-Otto
    24 December 2019

    positive review  Bestelling gedaan voor een traktatie! Alles netjes verpakt en na een aantal dagen binnen! Zou zeker nog eens bestellen!

    Patricia Bogers de Heer Avatar Patricia Bogers de Heer
    12 December 2019