WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN OVER ONS (bron: Facebook Reviews)?

KLANTEN OVER TRAKTATIESHOP.COM

Hieronder staan de laatste 16 reviews die onze klanten op Facebook hebben achtergelaten.
Wij vinden het erg leuk om van je te horen als je bij ons hebt besteld!
Je kunt je review achterlaten via deze LINK.

Alvast bedankt voor de moeite!

    positive review  Mijn dochter heeft 7 oktober een geweldige traktatie uitgedeeld met dank aan jullie het was er super super super blij mee en alle kinderen ook uit haar klas

    Nicky Domonique Veronique Cedrique Lucasse Avatar Nicky Domonique Veronique Cedrique Lucasse
    10 October 2019

    positive review  super service! leuke traktaties en een kleinigheidje voor de jarige waar hij erg blij mee was☺️

    Carolien van Schilt Avatar Carolien van Schilt
    1 October 2019

    positive review  Leuke traktaties, snelle levering en hele goede service! Zelfs toen de fout bij mezelf lag!

    Marieke Bruggeman Avatar Marieke Bruggeman
    25 September 2019

    positive review  super leuke traktaties !!!

    Caroline Vermeent Avatar Caroline Vermeent
    6 September 2019

    positive review  Supper mooi die eenhoorns snelle verzending goed verpakt

    Sabrina Doldersum Avatar Sabrina Doldersum
    30 August 2019

    positive review  Zeer goede service! Alles netjes op tijd geleverd! Zeker een aanrader!

    Tessa Platteau Avatar Tessa Platteau
    19 August 2019

    positive review  mijn gewonnen traktatie besteld 😉 bestelling was ruim op tijd binnen en morgen mag hij trakteren. alles netjes verpakt. nogmaals bedankt traktatieshop.

    Cindy Van de Sanden Avatar Cindy Van de Sanden
    1 July 2019

    positive review  Een super fijne shop! Had een whatsappje gemaakt met alles wat ik nodig had en alles lag keurig klaar de dag dat ik het graag op wilde halen! De materialen waren super en heeel leuk om mee te knutselen en te werken! De traktatie was zeer geslaagd!😍😍

    Zoe Alaers Avatar Zoe Alaers
    30 June 2019

    positive review  super goede service denken goed mee ! erg leuk gedaan ! voor de prijzen die ik hier betaal ga ik niet zelf meer zitten freumelen 😂

    Jacqueline Melvin Shelby Van Munster Avatar Jacqueline Melvin Shelby Van Munster
    29 June 2019

    positive review  Super contact als je wat wilt vragen, Hele snelle levering, alles netjes verpakt en nog een leuk kaartje met extratje erbij! echt dik tevreden!! ❤❤

    Karin Janssen Avatar Karin Janssen
    6 June 2019

    positive review  Direct de verassingspakketten besteld toen die online kwamen, voor mijn zoon van 4 en dochter van 3, voor onze vliegreis volgende week. Zelf al stiekem even gekeken en het zijn echt super leuke pakketjes! Daar gaan mijn kinderen heel blij mee zijn als ze die in het vliegtuig krijgen! Bedankt!

    Amy Van Stigt Thans Avatar Amy Van Stigt Thans
    17 May 2019

    positive review  Via jullie het 'bouwpakket' voor de unicornbekers besteld. Goede, snelle service en een duidelijke handleiding erbij! De unicornbekers vielen erg in de smaak. 😁

    Joyce Lamers Avatar Joyce Lamers
    14 May 2019

    positive review  de gewonnen traktaties voor de hele klas ontvangen, zeer goede service en snelle verzending, bedankt

    Mariska van den Biggelaar-Buiting Avatar Mariska van den Biggelaar-Buiting
    6 May 2019

    positive review  ik wou traktaties bestellen voor mijn kinderen die naar een andere school gaan en kwam hiet uit super leuke traktaties voor weinig. super service en zou de volgende keer weer wat bestellen!😊

    Briëlle Busscher Avatar Briëlle Busscher
    6 May 2019

    positive review  Ik heb bij traktatieshop besteld en ik kan je zeggen hun zijn heel vriendelijk snel en communicatie van uit hun kant is top👌🏾 alles mooi geleverd en sneller dan verwacht! Ik zou echt iedereen aanraden om hier een bestelling te doen! Top werk traktatie shop hier word iedereen vrolijk van! Ben een tevreden klant en als ik weer iets moet bestellen zal het zeker weer bij jullie zijn

    Djh Daal Avatar Djh Daal
    7 April 2019

    positive review  super leuke traktaties voor nette prijsjes.

    Irene Bouwkamp - Fraaij Avatar Irene Bouwkamp - Fraaij
    24 March 2019

    positive review  Super leuke traktaties besteld van een frietbakje met mayo ketchup en hamburger en een flesje cola , inclusief het friet bakje en friet zakje. Hoe lekker is dat dat je als moeder in de verjaardag drukte zo alles aangeleverd krijgt en het alleen maar in elkaar hoeft te zetten , en dat voor maar €1,00 per stuk . Hele nette service want door de verjaardag stress had ik 1 traktatie te weinig besteld . Waarna ik een mailtje heb gestuurd om te vragen of ze er nog 1 extra bij wilde doen, meteen antwoord terug en een extra traktatie. Ik beveel traktatieshop.com zeker aan en zal de komende verjaardag met veel plezier bij hun bestellen . Dank jullie wel traktatieshop.com

    Deenniicce Riley Yara Avatar Deenniicce Riley Yara
    24 March 2019

    positive review  Super service! Mijn zoontje heeft met trots zijn traktaties uitgedeeld op de peuterspeelzaal.!

    Desiree de Jong Avatar Desiree de Jong
    28 February 2019

    positive review  zondag besteld en het was binnen 2 dagen binnen. helemaal geweldig!! bedankt

    Sophie Moraitis Avatar Sophie Moraitis
    26 February 2019

    positive review  nette en snelle levering ....ik had om blauwe slijm gevraagd , deze was er helaas niet maar er zat netjes een kaartje bij met een lollie voor ons zoontje en dat maakte alles goed 😉

    Jessica Pit Avatar Jessica Pit
    26 February 2019

    positive review  Hele leuke uitdeelkadootjes. Ik heb nu voor de tweede keer de fruit slijmpotjes besteld. Goed op tijd geleverd en super service. Echt een aanrader!

    Esther Leffering Avatar Esther Leffering
    25 February 2019

    positive review  super webshop. snelle levering. top geregeld.

    Saskia Heuvelink Avatar Saskia Heuvelink
    25 February 2019

    positive review  Wat een fijne webshop! Vlotte communicatie, mooie producten en netjes op tijd geleverd met Track&Trace. Ik wilde een standaardtekst iets aangepast hebben en dat was geen enkel probleem. Aangezien het nog even een verrassing moet blijven, kan ik er meer niet over zeggen.

    Martine Bos Avatar Martine Bos
    21 February 2019

    positive review  Super snelle service aangezien ik aan de late kant was! Maar had alles op tijd binnen super bedankt!

    Kelly Pols Avatar Kelly Pols
    15 October 2018

    5 star review  Wij hebben een super traktatie gehad voor de twins ♡ De andere kindjes vonden het fantastisch en de twinnies ook � Dankjewel!!

    Wanda Advocaat-Sader Avatar Wanda Advocaat-Sader
    13 October 2018

    5 star review  Ik bestelde 2 weken geleden de traktatie voor de verjaardag van mijn zoontje. En enkele dagen later was de traktatie er al! Super snel en super mooi gedaan!

    Carmen Keersmaekers Avatar Carmen Keersmaekers
    9 October 2018

    positive review  heel erg tevreden met de supersnelle levering en wat een vriendelijke mevrouw. ik raad het iedereen aan. top service.

    Ebru Yavuz Avatar Ebru Yavuz
    20 September 2018

    positive review  Super tevreden voor de mooie cadeautjes en de super snelle levering. Dikke Merci

    Sonja Casto Avatar Sonja Casto
    8 September 2018

    5 star review  heel tevreden van jullie!zal in de toekomst zeker nog bij jullie bestellen!bedankt! groetjes antonella

    Antonella Cianciarulo Avatar Antonella Cianciarulo
    31 August 2018

    positive review  Super tevreden klant!!!! Had slijm besteld voor de klas van me dochter en volgende dag meteen binnen met nog een kleine verassing voor me meisje met een lief kaartje dank je wel daarvoor 😘 ❤️ alles was ook netjes verpakt super top me meisje blij klas blij mama ook blij hihi ga zo door 👍 en niet te vergeten super vriendelijk geholpen

    Rowena Smulders Avatar Rowena Smulders
    30 August 2018

    5 star review  Superservice: snel, netjes en vriendelijk! Met deze traktaties kan mn zoon echt de blits maken, dank!

    Ingrid Vermeulen Avatar Ingrid Vermeulen
    28 August 2018

    5 star review  Top service! Last minute besteld en na 1 appje werd het de volgende dag al verzonden!!

    Esther Groothuis Avatar Esther Groothuis
    23 August 2018